Sau Autentificare pentru a accesa cursurile achiziționate

Nu cred în cursuri de antreprenoriat. Poate greșesc dar mi se pare ca fiecare antreprenor are un context unic pe care nu ai cum să îl estimezi, deci nu ai cum să pregătești o persoană cu tactici clare. Ah, că există o sumă de elemente de baza care îți folosesc? Asta, da.

Totuși am ales să fac un Ghid.

Un Ghid pentru Antreprenori Virgini, adică acei antreprenori care nu au mai avut niciodată o astfel de experiență, nu au avut niciodată o afacere. Toate materialele din acest ghid sunt în primul rând menite să îți atragă atenția asupra lucrurilor reale și nu tot timpul frumoase din viața de antreprenoriat.

Acest Ghid te va pregăti pentru ceea ce urmează cu exemple și sugestii clare. Cum sa îți faci rost de banii de început. De câți bani ai nevoie. Vom vorbi despre vânzări (mult), cashflow, marketing, cum să îți identifici prețul, branding, angajați si multe lucruri care îți vor reduce considerabil sansele să ai un eșec, așa cum au aproape 90% din cei care încep acest tip de aventură.

Decât să pierzi multe mii de euro peste 6 luni, mai bine investești acum câteva zeci sau sute într-un astfel de Ghid.

Sunt Dragoș Alexa și sunt antreprenor din 2002, și până azi, am greșit o groază tocmai ca să nu fii tu nevoit să repeți greșelile mele.

Lecții