Nu am înțeles niciodată de ce marile branduri 2.0 nu au web-designeri “mega-buni”. De la Yahoo mă așteptam la mai mult. De la foarte multe site-uri mă așteptam mai mult. Azi i-a venit rândul Facebook-ului să fie “visat”.
După cum vezi încerc să diversic Proiectele mele din Vis. Am lăsat în pace logoul Facebook. În acest exercițiu m-am concentrate doar pe partea de design de pagină de News Feed.

Recunosc, nu am înțeles niciodată “filosofia” de navigare a Facebook-ului. La început mi s-a părut atât de greoi încât nici nu mi-am făcut cont. Abia după ceva vreme mi-am făcut din nou curaj să… îl “citesc”. Când ești pe wall-ul tău, când ești pe news feed, când poți să nu știu ce, când nu mai poți pentru că nu ești în pagina potrivită. Sunt IMENȘI și înțeleg că nu se poate să fie totul perfect. Timpul a trecut și toate schimbările care s-au produs la Facebook (multe la număr) parcă au complicat și mai mult lucrurile.

Azi aveți la dispoziție varianta mea de design de pagina de Facebook.

Cine are numărul lui Mark Zuckerberg, vă rog să îi spuneți că sunt supărat pe el. Mi-a dat comanda asta și acum nu mai răspunde la telefon pentru că, vezi Doamne, trebuie să își întrețină contul de G+. Mânca-mi-ar cercurile!

Dați vă rog click pe imagine ca să vedeți pagina 1 la 1 – puteți să dați și Share, sincer nu mă supăr:

Pagina Facebook

Fiți creativi, în fiecare zi!

 

Design de pagina: Dragos Alexa

Foto postare: http://straightfromthea.com